Wij zoeken freelance accountmanagers / vacature telecom en energie adviseur (ZZP)

 

Ben jij die sales champion die het maximale uit zichzelf wil halen?
Wellicht hebben wij een match!

 

Wij zijn een een groeiende en succesvolle bemiddelaar tussen interessante sales opdrachten / vacatures en zelfstandige accountmanagers.  Wij bemiddelen op dit moment voor een aantal grote en betrouwbare opdrachtgevers waarvan er bijvoorbeeld één geldt als marktleider binnen de Nederlandse energiesector. Wij zoeken commerciële toppers voor het opvullen van een aantal binnen- en buitendienst opdrachten met hoge vergoedingen.

 

Word jij onze nieuwe freelance energie of telecom adviseur?

 
Jij bent/hebt:

• En sterke motivatie en doorzettingsvermogen
• Een stevige ambitie
• Als een vis in het water binnen een volledige sales-omgeving in de rol van een hunter
• Integer en betrouwbaar


Vereisten:

• Jij hebt jezelf bewezen binnen direct sales. In geval van telesales is outbound ervaring een harde eis.
• KvK-inschrijving (of bereid zijn deze aan te vragen)

Hoe en waar? Thuis werken is mogelijk:

• Je mag vanuit kantoor werken of vanuit huis/eigen locatie. Je belt namelijk in via het internet (VOIP systeem). Het platform wordt aangeleverd door de opdrachtgever via een licentie. Het aantal uur wat jij eraan wilt besteden is geheel aan jou. Indien je aan de slag gaat voor een buitendienst opdracht hebben wij bijna volledige landelijke dekking qua werkgebied.

• Wil je aan de slag gaan met een opdracht in de binnendienst, dan bieden wij faciliteiten aan zoals flexplekken inclusief: koffie, thee, ontbijt, lunch en diner.

  • Binnendienst flexplekken met all-inclusief faciliteiten: Amsterdam, Groningen en Eindhoven (binnenkort).


Wat ga je doen?

Op dit moment zijn wij op zoek naar zelfstandige accountmanagers voor zowel de binnen- en buitendienst in de rol van energieadviseur. Het betreft het verkopen van contracten voor een Nederlandse marktleider in de energiesector en een grote speler in de mobiele telefonie markt (B2C als B2B).

Dit doe je geheel zelfstandig en naar eigen invulling (binnen de kaders van de geldende wet- en regelgeving), waarbij de leads en het digitaal platform worden aangeleverd door de opdrachtgever. Eigen leads aanbrengen behoort eventueel ook tot de mogelijkheden.


Wat wordt er geboden?

De netto vergoeding per gerealiseerde sale ligt erg hoog. De huidige opdrachtgever biedt uitstekende vergoedingen voor de aangesloten freelancers.

  • Afhankelijk van de propositie krijg je momenteel tussen de 150-300 euro per sale.
  • Afhankelijk van je competenties en het aantal uren die je draait, liggen de maandelijkse verdiensten tussen de €4.000-10.000,- per maand.
  • Wekelijkse uitbetalingen met een betaaltermijn van de resultaten van 4 weken.
  • Te gekke kwartaalfeesten en incentive-programma’s zoals ieder kwartaal geheel verzorgd naar een Europese hoofdstad, en zomers een lang weekend met z’n allen op Ibiza onze successen vieren.

 

Hoe kan dat?

Wij zijn géén werkgever maar bemiddelen tussen grote adverteerders in de markt en zzp ‘ers in de sales.
De hoge vergoedingen die de aangesloten accountmanagers via onze opdrachtgevers krijgen zijn in verhouding tot andere verkooporganisaties/callcenters erg hoog. Hierdoor hebben we inmiddels 500+ actieve zelfstandige accountmanagers door heel Nederland aangetrokken die fulltime of parttime werken.

Solliciteren naar de vacature freelance call agent bij onze opdrachtgever

Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel met 020 - 261 83 37

SOLLICITEER HIER

 
2848
 

Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal?
Vertel ons wat meer over je ervaring + korte motivatie, en we nemen spoedig contact  met je op.