Telefoon: 020 244 1024
Ma-vrij: 09:00-20:00 / Za 10:00-18:00
Over ons

SALES & RECRUITMENT

Steeds meer organisaties gaan op zoek naar mogelijkheden om de verkoop van haar producten of diensten uit te besteden. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij uw organisatie onvoldoende capaciteit heeft om het aantal sales uit te breiden en nieuwe klanten aan te spreken, zoals de zomerperiode. Ook kan de focus binnen uw organisatie op andere takken dan sales liggen. Wellicht richt u zich bijvoorbeeld liever op het behoud van uw bestaande klanten, in plaats van op het winnen van nieuwe klanten. Dit kan riskant worden als uw bestaande klanten wegvallen.

Om een continue stroom van nieuwe klanten te waarborgen, kan Power Call u helpen bij het verkrijgen van sales voor uw organisatie. Onze professionals hebben een scherpe blik op de laatste marktontwikkelingen en potentiële kansen voor uw organisatie. Zo werken we niet alleen aan de continuering van het aantal sales, maar ook aan het uitbreiden van de omzet van uw organisatie. Het is ons doel om een meerwaarde voor uw organisatie te zijn en uw zorgen over de sales uit handen te nemen! Overweegt u momenteel om de sales van uw organisatie uit te besteden? Onze zelfstandige accountmanagers staan u graag geheel vrijblijvend te woord om de mogelijkheden met u door te spreken.

energie adviseur vacature

ONLINE MARKETING

Heeft u vragen over e-mailmarketing, online viral campagnes, zoekmachine optimalisatie, SEM (Search Engine Marketing), de optimalisatie van uw website of social media marketing? Onze professionals staan u graag geheel vrijblijvend te woord om al uw vragen over online marketing en verschillende soorten marketingcampagnes te beantwoorden!

CREATIEVE OPLOSSINGEN

Wij ontwikkelen en leveren totaaloplossingen op het gebied van branding en marketing uitingen in de breedste zin. Van webdesign tot logo ontwerp. Ons grafisch netwerk is heel breed waardoor wij snel in staat zijn om elke grafische uitdaging aan te kunnen gaan die u wensen overtreffen. Een persoonlijke en servicegerichte aanpak staat hierbij voorop!

DIRECT SALES & ACQUISITIE

Power Call werkt nauw samen met specialisten in het opzetten en uitvoeren van verschillende direct marketingcampagnes. Effectiviteit en maximale conversie spelen hier een belangrijke rol bij. Denk aan verschillende soorten van online marketing, telesales en de face-to-face verkoop van uw producten en diensten.

0
Tevreden Klanten
0
Gesproken
0
Emails verzonden
0
Telefoontjes Gepleegd

ONZE PROFESSIONALS

power call contact

Adam

Freelance Sales Professional

Via Power Call ben ik als Zzp’er voorgesteld aan een aantal opdrachtgevers die mij inhuren om energie- en SEO contracten binnen te halen. Lucratieve klussen met veel vrijheid!

Aziza

Business Developer

Wat mij drijft is kansen die zich voordoen in de markt concreet om te zetten in concepten. Creativiteit, visie en lef combineren tot een eindproduct, daar word ik gelukkig van!

Thomas

Web Developer

Vanaf mijn veertiende houd ik me al bezig met programmeren en webdesign. Inmiddels telt mijn team acht zelfstandig developers met wie ik nauw samenwerk. Wij denken graag met u mee.

Beaudine

Senior IT Recruiter

Na een lange loopbaan in de HR, ben ik in 2015 gestart als zelfstandige in de recruitment. Elke opdracht vraagt een andere benadering. De diversiteit aan uitdagingen maakt het echt tof!